Ons verhaal

🍷 Welkom bij Wijnhandel Taste DC - Waar Passie voor Wijnen en Gastvrijheid Samenkomen! 🍇

Ons avontuur in de wondere wereld van wijn en horeca begon met Frederik aan het roer. Zijn diepgewortelde passie voor wijn ontstak het vuur bij Gert-Jan, die al snel werd betoverd door de magie van deze edele drank.

Bij ons beiden stroomt horeca en wijn door ons bloed, en we hebben veel ervaring opgedaan in gerenommeerde horecazaken zoals Het Godshuis, Auberge Du Pêcheur, De Warande, Wielingen en Brasserie Vinois.

Na verloop van tijd gingen we elk onze eigen weg, maar we wisten dat onze gezamenlijke kennis en liefde voor wijn en gastvrijheid niet verloren mochten gaan...

Daarom ontstond het idee om een wijnhandel te starten, zodat we jou als particulier, horeca-uitbater of groothandelaar een uitgebreid assortiment aan wijnen kunnen bieden. Bij Taste DC vind je niet alleen een breed scala aan wijnen, maar ook advies op maat om voor iedereen de perfecte wijn te vinden.

Onze missie is om jouw sfeervolle momenten nog aangenamer te maken door elk gerecht te voorzien van de juiste, passende wijn. En dat doen we met oog voor jouw voorkeur en smaak.

Heb je vragen over ons assortiment of weet je niet welke wijn het best geschikt is voor jouw gelegenheid? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.

Frederik en Gert-Jan staan klaar om je verder te helpen en jouw wijnervaring tot een onvergetelijke te maken!

🍷 Proef de Passie - Ontdek Wijnhandel Taste DC! 🍷