“Wine flies when you are having fun”

Ben je een wijnkenner, eerder een gelegenheidsdrinker of heb je gewoon interesse om wijnen te proeven? Dat kan! Vol enthousiasme organiseert Taste DC twee keer per jaar een wijndegustatie waarbij wij je laten kennismaken met nieuwe wijnen uit ons assortiment.

 

Tweejaarlijkse degustatie

Twee keer per jaar organiseert wijnhandel Taste DC een wijndegustatie: onze herfst- en lenteproeverij. Onze sommelier Frederik staat je bij met raad en daad in de zoektocht naar jouw favoriete wijn. Iedereen is van harte welkom tijdens onze wijnproeverij. Ben je een kenner en heb je zin om te proeven? Be our guest. Ook als je weinig van wijn kent, verwelkomen wij jou graag.

 

Voor ieder wat wils

Onze tweejaarlijkse wijndegustatie is volledig vrijblijvend en gratis. De wijnen uit ons assortiment worden uitgestald op lange tafels zodat je een mooi overzicht hebt over wat wij je aanbieden. Rood, rosé en wit: je ontdekt er nieuwe wijnen in verschillende geuren en kleuren, uit allerlei streken en van alle druivensoorten. Bovendien kan je genieten van een vaste promotie van 11+1 op gewone wijnen en 5% op de mousserende wijnen, zoals champagne, cava en spumante.

 

Wine pairs nicely with good friends! Jouw eigen wijndegustatie?

Richt je liever zelf een wijnproeverij in? Onze wijnproeverij is hét ideale moment voor familiebijeenkomsten en verjaardagen. Ook raden wij dit ten zeerste aan als activiteit voor een bedrijfsfeest of teambuilding. Wij komen graag ter plaatse voor een op maat gemaakte degustatie waarin je zelf de keuze hebt welke wijnen er worden geproefd.

Wijnavonden voor collega’s, vrienden of familieleden zijn doorgaans een succes. Het is voor iedereen boeiend, leerrijk en interessant om kennis te maken met de wijnwereld. Frederik en Gert-Jan vertellen jou hierover graag meer.

Neem hiervoor gerust contact met ons op en wij zullen met veel enthousiasme jouw wijnproeverij organiseren en al jouw wensen vervullen. Dankzij onze persoonlijke en familiale aanpak wordt dit alvast een groot succes.